2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönemi Ders Değerlendirme Anketleri

Sevgili Öğrencilerimiz,

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönemi için Ders Değerlendirme Anketlerini Elektronik Ortamda Doldurmayı Lütfen Unutmayınız.

29 Nisan – 26 Mayıs 2013

Sorularınız için register@metu.edu.tr

Neden Doldurmalıyım?

• Daha iyi eğitim veren bir üniversite olmak için öğrencilerin görüşünü gereksinim duyduğumuz için
  • Üniversitelerde, öğrencilerin görüşünü almakta kullanılan en yaygın araç olduğu için
  • Anket sonuçları, öğretim elemanlarına bilgi sağladığı, akademik birim ve üniversite düzeyindeki değerlendirmelerde kullanıldığı için
  • Üniversitemizde eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili çalışmalarda sizlerin görüşlerine gereksinim duyduğumuz için

Neden Elektronik Ortamda?

• Anket dökümleri çok daha hızlı ve ekonomik olarak yapıldığı için
  • Kağıt israfını önleyen çevre dostu çözüm olduğu için (her dönem 90.000 anket formunun basılmasını gerektirmediği için)
  • Anket formlarının doldurulmasında, iletilmesinde, okutulmasında hataları önlediği için

Kimlik Bilgilerim Siliniyor mu?

• Evet. Anket uygulamasında kimliğinizin gizliliği Rektörlüğün güvencesi altındadır.
  • Anket doldurulup “Gönder” tuşuna basıldıktan sonra, tüm kimlik bilgileriniz silinmekte ve sadece anket yanıtları veri havuzuna aktarılmaktadır.
  • Öğretim elemanları, tek tek öğrenci yanıtlarını değil, tüm öğrencilerden gelen yanıtların ortalamasını görmektedir.