ODTÜ 5-6 Mart 2015 Kariyer Fuarı

ODTÜ Kariyer Fuarı her akademik yıl içerisinde ODTÜ Kültür Kongre Merkezi’nin Büyük ve Küçük Fuaye alanlarında gerçekleştirilmektedir. 1999 yılından beri her yıl ortalama 40-50 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğimiz, 2 gün sürmekte 2000’den fazla öğrenci ve mezun tarafından ziyaret edilmektedir.

Katılımcıları arasında Bloomberg Businessweek Türkiye ve Realta Danışmanlık tarafından yapılan “En Gözde Şirketler 2014” sıralamasının ilk 20’sinde yer alan firmaların da düzenli olarak bulunduğu fuarımıza, son yıllarda uluslararası firmaların katılımı da artmıştır. Sizler bu etkinlikte firma yetkilileriyle bire bir görüşebilir, staj ve iş pozisyonları hakkında bilgi edinme fırsatı bulabilirsiniz. Fuarımız ODTÜ dışından gelecek ziyaretçilere de açıktır.

Bu yıl 5-6 Mart 2015 tarihlerinde yapılacak Kariyer Fuarı 9:00 – 16:30 saatleri arasında ODTÜ KKM’de gerçekleştirilecektir. Tüm Üniversiteliler davetlidir.