ODTÜ Aday Öğrencilerle Buluşuyor

Aday öğrencilerimize üniversite yaşamı ve meslek seçimi hakkında geniş çaplı bilgi vermeyi amaçlayan "ODTÜ Tercih Fuarı", 2-3-4 Temmuz 2015 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Öğrenciler, bölümlerin tanıtıldığı özel oturumlarda bölümlere ilişkin tüm konularda meraklarını giderebilecek. Akademik imkânların yanı sıra öğrenci topluluklarından sosyal tesislere, kütüphaneden burslara kadar birçok alanda ODTÜ'nün tanıtılacağı Tercih Günleri, öğrencilerin doğru karar verebilmeleri için büyük bir fırsat.

Belirtilen tarihlerde, üç gün boyunca tekrarlanacak program kapsamında öğrenciler tüm bölümlerden akademisyenlerle bire bir iletişim kurma fırsatı bulacak.

Ayrıca, ODTÜ 3-4-5 Temmuz tarihlerinde 10.00 – 18.00 saatleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak İstanbul Eket Üniversite Tercih Fuarı’nda, 7-8 Temmuz tarihlerinde 10.00 – 16.00 saatleri arasında İzmir ODTÜ Ege Mezunlar Derneği’nde ve 30 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rektörlük Binası’nda 10.00 – 16.00 saatleri arasında üniversite adaylarıyla buluşacak.

Radyo Topluluğu Müzik Yayını

2-3-4  Temmuz 2015 / Perşembe, Cuma, Cumartesi /  KKM Dış alan (10.00-16.00)

*ODTÜ – New York Eyalet Üniversitesi (SUNY) çift diplomaya yönelik ortak lisans programları:

-İşletme

-Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler