ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak mezunlarımız ile fakültemizin bağlarını güçlendirerek, ODTÜ değerlerini geçmişten geleceğe köprü kurarak aktarmayı hedeflemekteyiz. Mezunlarımızın akademik ve kariyer gelişimlerine katkıda bulunabilmek ve Fakültemizdeki önemli gelişmelerden haberdar edebilmek için aşağıda yer alan form aracılığıyla mezun veri tabanımıza bilgilerinizi girmenizi rica ediyoruz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

As METU Faculty of Economics and Administrative Sciences, we aim to transfer METU values from the past to the future by strengthening the ties between our graduates and our faculty. In order to contribute to the academic and career development of our graduates and to be informed about important developments in our Faculty, we kindly ask you to enter your information into our alumni database via the form below.

1 Start 2 Complete

Son Güncelleme: